Heeft u een vraag?
Neem gerust contact met ons op.
Stel een vraag

Vergunningenmanagement

Ben je als opdrachtgever, aannemer of ingenieursbureau betrokken bij (ver)bouwplannen? Bijvoorbeeld voor woningbouw of in de infrastructuur? Dan heb je met een hoop vergunningsplichten te maken. Logisch, ter bescherming van alle betrokken belangen. Alleen niet altijd even makkelijk. Omdat elke locatie anders is, gelden overal andere regels. Daardoor verschilt het ook per locatie welke vergunningen er aangevraagd moeten worden en wat daarvoor nodig is qua informatie en tijd. 

Het aanvragen van vergunningen wordt vaak onderschat. Met alle vertraging, financiële en andere gevolgen van dien. Ons enthousiaste team van vergunningenmanagers staat daarom klaar om je volledig te ontzorgen qua vergunningen. Onze vergunningenmanagers hebben een juridische achtergrond en kennen het omgevingsrecht. Wij kennen de weg in vergunningenland, óók als dadelijk de Omgevingswet in werking treedt. 

We helpen je graag met de benodigde vergunningen voor je project. Van bedrijfsuitbreiding tot meerjarig infrastructureel project. Van de ontwerp- tot de aanbestedings- en de uitvoeringsfase. Wij managen het hele proces. Zodat risico’s snel duidelijk worden, vergunningen op tijd verleend worden en faalkosten tot een minimum beperkt worden.