Contractondersteuning Entree en fietsenstalling (EEF) Kijkduin-Bad

Terug naar Projecten

Sinds 5 december 2019 ondersteunen wij de gemeente Den Haag als juridisch contractmanager / juridisch adviseur bij de bouwteamovereenkomst betreffende het project ‘’Entree en fietsenstalling (EEF) Kijkduin-Bad’’.

De gemeente Den Haag heeft een bouwteamovereenkomst gesloten betreffende de ontwerpfase van het project ‘’Entree en fietsenstalling (EEF) Kijkduin-Bad’’. De uitvoering van de bouwteamovereenkomst heeft geleid tot meerdere discussies met de opdrachtnemer. De gemeente Den Haag zocht met ons contact voor juridisch advies en ondersteuning.

Wij hebben de gemeente Den Haag geadviseerd op welke juridisch verantwoorde manier de bestaande bouwteamovereenkomst kon worden voortgezet. Daarvoor hebben wij een aanvullend contractstuk op de bouwteamovereenkomst opgesteld. 

Door het onderhouden van persoonlijk contact met onze opdrachtgever kunnen wij anticperen op nieuwe ontwikkelingen. Deze aanpak heeft meteen duidelijkheid en rust gebracht en daarmee een goede basis voor een prettige en efficiënte samenwerking gelegd.

Wil jij meer weten?

Wil jij meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze collega's of vul het contactformulier in.

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Naam is verplicht.
Emailadres is verplicht.
Bericht is verplicht.

Ons team staat klaar.