Waarom HelderZwart

Net een beetje anders en tegelijkertijd heel vertrouwd: dat is wat HelderZwart is. De duidelijke tegenstelling in onze naam alleen geeft dat ook aan. Maar ook in de soort dienstverlener die wij zijn. We zijn geen traditionele juridische dienstverlener. Wij zijn de praktische dienstverlener in een juridische context binnen een dynamisch en mooi vakgebied. Niet voor niets zijn we praktisch waar kan, juridisch waar nodig. Dat betekent dat je het volgende mag én kan verwachten:

 

  • Pragmatisch. Ons advies is praktijkgericht en uitvoerbaar. Dat betekent dat je na een gesprek met ons niet nog een keer het woordenboek of het juridische handboek erop na hoeft te slaan. Wij hanteren een praktische vertaling van de juridische regels. Ons advies is hiermee recht toe, recht aan en geeft je duidelijke handvaten.
  • Tactisch. Wij beantwoorden jouw vraag vanuit opdrachtnemer- en opdrachtsgeversperspectief. Doordat wij de juridische context en de ondernemerscontext kennen, bekijken we jouw vraag vanuit meerdere invalshoeken. Zo ben je verzekerd van een weloverwogen antwoord.
  • Empathisch. We verdiepen ons in jou als persoon en in jouw organisatie om tot het juiste en meest passende advies te komen. We willen namelijk jou, jouw organisatie en de diverse belangen begrijpen en je niet simpelweg de juridische les lezen.