Inhuur juridisch specialist Bouw- en Contractenrecht

Terug naar Projecten

Naast het verlenen van adviezen kunnen wij ook ingehuurd worden voor een project, tijdelijke vervanging van een werknemer of bij een tekort aan personeel. Omdat wij rechtstreeks uit de praktijk komen en bekend zijn met zowel de aannemerij als overheidsinstellingen, maakt dat wij minimaal hoeven te worden ingewerkt. Wij kunnen ingezet worden als o.a. projectjurist, contractmanager en aanbestedingsspecialist in alle fasen van een aanbesteding en/of project. Een voorbeeld hiervan is de inhuur van een van onze juristen bij Visser & Smit Hanab. Wegens zwangerschapsverlof binnen de organisatie, was de behoefte naar een tijdelijke contractmanager ontstaan. Onze jurist is destijds voor ruim vijf maanden ingezet.

Inhuur juridisch specialist Bouw- en Contractenrecht

Gedurende de inhuurperiode heeft zij de organisatie voorzien van advies op het gebied van contracten- en aanbestedingsrecht. De werkzaamheden bestonden uit het maken van contract- en risicoanalyses, beoordelen van aanvragen en offertes, dossiervorming ten behoeve van mogelijke gerechtelijke procedures, het voeren van contractonderhandelingen en dossiervorming voor meer- minderwerk discussies. Het betrof voornamelijk UAV 2012, UAV-GC, LOGIC en FIDIC contracten, dit naast diverse algemene voorwaarden en overige contractvormen binnen de energiesector.
Na afloop van elke opdracht verzoeken wij de opdrachtgever de geleverde dienst te evalueren. Dit doen wij niet alleen om de klanttevredenheid te meten, maar vooral om onze diensten continu te verbeteren. Uit de beoordeling is gebleken dat Visser & Smit Hanab lovend was over onze dienstverlening.

Wil jij meer weten?

Wil jij meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze collega's of vul het contactformulier in.

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Naam is verplicht.
Emailadres is verplicht.
Bericht is verplicht.

Ons team staat klaar.