Juridisch contractmanagement programma bruggen & kademuren

Terug naar Projecten

De civiele objecten binnen de gemeente Amsterdam zijn de afgelopen jaar onvoldoende onderhouden. Daarmee is de dreiging ontstaan dat deze objecten onbruikbaar worden en zelfs instorten met de mogelijkheid dat de stad op slot gaat of dat er gewonden vallen. Om deze achterstand in te halen, is het programma Bruggen en Kademuren opgericht.

Wij zijn specifiek ingezet op het deel toets constructieve veiligheid kademuren binnen Amsterdam om het programmaonderdeel kademuren contractueel vorm te geven. Binnen het programmaonderdeel kademuren worden meerdere onderzoeken uitgevoerd naar de constructieve veiligheid van de kademuren binnen de gemeente Amsterdam.

De contractmanager verzorgt onder andere de volgende werkzaamheden voor de gemeente Amsterdam:

  • Het opstellen van de klant eis specificatie in samenspraak met alle betrokken stakeholders;
  • In overleg met de interne inkoopadviseur bepalen welke inkoopprocessen gevolgd moeten worden en de keuze maken welke contract- en aanbestedingsvorm gehanteerd wordt;
  • Het uitvoeren van de aanbestedingsprocedure;
  • Het uitvoeren van het contractmanagement in de uitvoeringsfase van het contract en het behartigen van de belangen van de gemeente Amsterdam in de rol van opdrachtgever.

Wil jij meer weten?

Wil jij meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze collega's of vul het contactformulier in.

Rick Janssen
Rick Janssen
Jurist en manager

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Naam is verplicht.
Emailadres is verplicht.
Bericht is verplicht.

Ons team staat klaar.