Juridisch contractmanager bij HelderZwart

Terug naar Nieuws

Sinds maart 2021 ondersteunt onze collega Indira Dizdarevic een organisatie welke met vaste partners zeer energiezuinige woningen en woonwijken ontwikkelt. Het doel van deze organisatie is het realiseren van comfortabele woningen met de best mogelijke energieprestatie, waarbij alle partijen dezelfde missie uitdragen als het gaat om duurzaamheid en het ontzorgen van klanten en eindgebruikers.

Leveranciers in de volledige keten van PV-panelen, WTW- ventilatie, vloerverwarming en warmtepompen werken nauw samen om tijdens het hele traject van concept tot en met beheer de klant te ontzorgen. Deze organisatie zocht met ons contact voor advies en ondersteuning bij het uitvoeren van juridisch contractmanagement.

Analyse van de bestaande contracten

Onlangs zijn wij gestart met de analyse van het eerste bestaande contract. Hierna zullen nog een aantal bestaande contracten geanalyseerd worden op risico’s en kansen. De resultaten hiervan worden op een eigentijdse en praktisch toepasbare manier aan onze opdrachtgever teruggekoppeld. Het herzien van de bestaande formats van de overeenkomsten van deze organisatie maakt ook deel uit van onze opdracht.

Persoonlijk en praktisch

Door het onderhouden van regelmatig en persoonlijk contact met onze opdrachtgever - in combinatie met een praktische aanpak - is alvast een goede basis voor een prettige en efficiënte samenwerking gelegd. Zo zullen wij de opdrachtgever het hele traject van concept tot beheer ontzorgen op het gebied van juridisch contractmanagement.