Wie is onze collega Joos?

Terug naar Nieuws

Oude doos!?

HelderZwart zocht naar senioriteit - een “oude doos”- in haar gelederen. Nou heb ik mijn voornaam mee, maar een oude doos voel ik mij absoluut niet! Eerder een hippe kip zegt mijn puberdochter. Tja, een senior ben ik wel. Daar kom ik niet omheen.

What you see is what you get!

Ik ben trots op mijn jarenlange ervaring als bouw- en contractenrechtjurist; eerst in de advocatuur daarna in de rechtsbijstandverlening. Ik ben nog trotser op mijn ontwikkeling als de mens achter de jurist die ik nu ben. Dat is het fijne van veel ervaring hebben. Dat ik helemaal mezelf ben als jurist. What you see is what you get! Klanten en relaties kennen mij als een prettige sparringspartner, een probleemoplosser en een bemiddelaar. Dat ben ik ook en meer, want als docent deel ik ook graag mijn kennis en ervaring op het gebied van bouw- en contractenrecht.

Maar wanneer moet je nou specifiek bij mij zijn?

Dat is wanneer je een ingewikkeld juridisch probleem hebt waar jij en jouw klant snel van af willen. Niet zozeer door het juridisch uit te vechten, maar om mijn juridische kennis en mijn ervaring te gebruiken om samen tot een oplossing te komen. Als ik jouw juridische problemen samen met jou mag oplossen en liefst kan voorkomen, dan ben ik op mijn best!

Waarom moet je bij HelderZwart zijn voor juridisch advies?

Bij HelderZwart denken we op een pragmatische wijze mee met jouw vraagstukken en oplossingen. Wij ontzorgen jou op een unieke manier; praktisch waar kan en juridisch waar nodig!